Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Чергове засідання президії облпрофорганізації працівників ЖКГ

DSCN2369_1.jpg

12 лютого п.р. Миколаївська облорганізація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення провела перше в новому році розширене засідання президії, на яке були запрошені голови первинних  профспілкових організацій підприємств галузі.

На порядку денному було розглянуто низку важливих питань, зокрема, про організацію колективно договірної роботи в  2018 році, про посилення мотивації профспілкового  членства, про проведення урочистостей до професійного свята та інші.

DSCN2379_1.jpg

Про особливості колдоговірної кампанії 2018 року детально розповіла голова галузевої облпрофорганізації С.О. Начинова. Були визначені цілі та завдання Профспілки при укладанні колдоговорів. Йшлося про посилення соціального діалогу з роботодавцями, не допущення зниження рівня соціального захисту членів профспілки. Зроблено акцент на необхідності проведення в трудових колективах в першому кварталі  зборів або конференцій для підведення підсумків виконання колдоговорів за 2017 рік,  укладення нових або продовження дії раніше прийнятих колдоговорів на поточний рік.

По другому питанню порядку денного члени президії облорганізації зазначили, що для   посилення мотивації профспілкового членства необхідно здійснити заходи, спрямовані на забезпечення  єдності профспілкового руху щодо захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників, збереження  трудових колективів, як основи організаційної побудови Профспілки. 

По всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні постанови.     

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання