Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Обласна профспілка працівників Пенсійного фонду України підтвердила репрезентативність

alt

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21 липня 2011 року № 73, до відділення Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області (далі – Відділення) надійшли документи від Миколаївської обласної профспілки працівників Пенсійного фонду України для підтвердження репрезентативності.

На основі проведеного аналізу структури Миколаївської обласної профспілки працівників Пенсійного фонду України з’ясовано, що у складі профспілки діють 12 первинних профспілкових організацій.

На підставі поданої обласною професійною спілкою працівників Пенсійного фонду України довідки про загальну чисельність членів профспілки Миколаївської обласної професійної спілки працівників Пенсійного фонду України станом на 01.01.2018 року встановлено, що за Зведеним статистичним звітом за 2017 рік станом на 01.01.2018 року загальна чисельність членів профспілки, які перебувають на обліку у Миколаївській обласній профспілці працівників Пенсійного фонду України, складає 730 членів профспілки, усі працюючі.

2 жовтня п.р. під час засідання Президії облпрофради в урочистій обстановці начальник Відділення Оксана Євченко вручила голові обласної профспілки працівників Пенсійного фонду України Віктору Лунгулу Свідоцтво № 001-18-14-Т про визнання Миколаївської обласної профспілки працівників Пенсійного фонду України такою, що підтвердила репрезентативність та має право брати участь у колективних переговорах з укладання територіальних угод та делегувати представників до органів соціального діалогу.

Юлія Запорожченко,

                                                                                          головний спеціаліст відділення НСПП в Миколаївській області

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання