Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Семінар-зустріч профактиву працівників охорони здоров’я з представниками ЦК Профспілки

IMG_1408_1.jpg

6 листопада п.р. в Миколаєві проведено семінар-зустріч представників Профспілки працівників охорони здоров’я України з обласним профспілковим активом галузі. З інформацією про стан реформування охорони здоров’я в Україні виступила голова Профспілки Коваль В.М. Очільник Профспілки зупинилася на питаннях змін фінансування галузі, новацій оплати праці працівників первинної ланки охорони здоров’я та дій Профспілки щодо дотримання соціально-економічних гарантій працюючих.

IMG_1424_2.jpg

Заступник голови Профспілки Швець І.М. зробила презентацію діючого законодавства в сфері охорони здоров’я, укладення колективних договорів у медичних закладах, які стали комунальними некомерційними підприємствами та механізму встановлення оплати праці в залежності від кількості пацієнтів, підписаних договорів, тощо.

Головний спеціаліст з правової роботи Шахід М.А. повідомив про судові позови Профспілки щодо санітарно-епідеміологічної служби, змін у законодавстві стосовно медичних працівників та відповів на запитання, які стосувалися умов та оплати праці працівників галузі та ін.

IMG_1427_3.jpg

В дискусіях виступили голови профкомів, а також головний лікар ЦПМСД м.Первомайська Оболенська Т.Г., яка розповіла про проблеми, що виникли в процесі реформування первинної ланки та звернулася до представників Профспілки з проханням допомогти у вирішенні ряду питань.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2019 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання