Миколаївська обласна рада
професійних спілок

В галузі ЖКГ відбувся турнір з інтелектуальної гри «шахи в русі»

alt

Згідно Плану основних заходів на поточний рік, Миколаївська облорганізація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення організувала та провела 23 лютого п.р. турнір з більярду серед працівників підприємств галузі.

Більярд («шахи в русі») - перший в світі вид спорту, по якому в 1873 році був проведений турнір на рівні всього світу та визначений перший в історії чемпіон світу, а в 2019 році відзначається 550-річчя виготовлення першого більярдного столу для короля Франції Людовика ХІ.

alt

Учасниками цьогорічного турніру, який проводився в тринадцятий раз та відбувся в більярд-клубі готелю «Турист», стали 17 працівників з 9 підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення: КП «Миколаївелектротранс», ЖКП ММР «Бриз», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», МКП «Миколаївводоканал», КП «Миколаївська ритуальна служба», ДНЗ «Вище професійне училище технологій та дизайну», КП «Миколаївське міжміське бюро технічної документації», КП «ЕЛУ автодоріг», КП ГДМБ.

alt

Змагання проводилися в особистій першості. В результаті наполегливої боротьби призові місця розподілились наступним чином:

І місце – Олександр Березницький (ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»)

ІІ та ІІІ місця зайняли Сергій Маліновський (МКП «Миколаївводоканал») та Микола Мищишен (ЖКП ММР «Бриз») відповідно, які покращили свої минулорічні показники.

Учасників турніру прийшли підтримати колеги по роботі та члени їх родин. Голова облорганізації профспілки С.О.Начинова вручила переможцям турніру кубки, грамоти та грошові винагороди. Уболівальники та самі більярдисти отримали задоволення від захоплюючої гри.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання